Binnen schilderwerk

Een deel van ons werk bestaat uit onderhoudsschilderwerk en wandafwerking binnen. Daarnaast voeren wij restauratiewerkzaamheden uit aan houtwerk, steenwerk, plafonds en wanden. Wij werken op een professionele wijze tot een gewenst eindresultaat. Door zorgvuldig en accuraat te werk te gaan hebben wij in de jaren een breed scala aan opdrachten voor binnenwerk gerealiseerd.

Buiten schilderwerk

U moet dan denken aan het verfraaien van al het houtwerk, ornamenten of gevel aan de buitenkant van uw woning of bedrijfspand. Beginnen de kleuren te vervagen, scheuren te vertonen of los te laten? Dan is het tijd voor nieuw duurzaam buitenschilderwerk. Hierbij pakken wij alles goed aan en doen alle houtrot reparaties en deelvervangingen. Ons schilderwerk zorgt er niet alleen voor dat het esthetisch mooi is maar ook een beschermende functie heeft.

Glasservice

Tevens verzorgen wij ook glaswerk. Van hoog rendement HR+, HR++ of HR+++ isolatieglas voor uw woonhuis of bedrijfspand tot enkele beglazing van uw schuurdeur. Wij leveren het glas dat past bij uw situatie en uw wensen.

Akupanelen
................

Creëer prachtige lamellen wanden en plafonds met onze akupanelen. Wij kunnen deze leveren en monteren.